Wynik wyszukiwania

Zapytanie: GOLIAN JOZEF
Liczba odnalezionych rekordów: 6

ZMIANA FORMATU  |  DRUKUJ  |  POBIERZ  |  NOWE ZAPYTANIE



1/6

Autorzy: Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman.
Tytuł: Risk factors of food chain - the conference history / Peter Massányi , Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman
¬ródło: W: Risk factors of food chain : book of abstracts XVIII International Conference, September 20-22, 2017, Żmi±ca / editors Renata Muchacka, Bartłomiej Zy¶k
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Pedagogicznego im. Komisji Edukacji Narodowej, 2017
Opis fizyczny: S. 33
p-ISBN: 978-83-8084-082-9
Typ publikacji: PRA
Język publikacji: ENG



2/6
Autorzy: Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman.
Tytuł: Risk factors of food chain - the conference history / Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman
¬ródło: W: Risk factors of food chain : proceediings of XVIII International Scientific Conference, September 20-22 2017, Żmi±ca / editors Renata Muchacka, Zofia Goc, Agnieszka Greń, Grzegorz Formicki
Adres wydawniczy: Kraków : Pedagogical University of Cracow, 2017
Opis fizyczny: S. 79-83
p-ISBN: 978-83-8084-097-3
Typ publikacji: PRR
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Inne bazy podaj±ce opis:
  • Web of Science

    Liczba arkuszy: 0,4
    Adres url:
    DOI:



    3/6
    Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
    Tytuł: Comparision of mercury concentration in meat products of different origin / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
    ¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2014, Vol. 3, special issue 3, p. 31-33
    Typ publikacji: ZAA
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 7.000
    p-ISSN: 1338-5178
    Adres url:



    4/6
    Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
    Tytuł: Mercury concentration in meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
    ¬ródło: Maso International. - 2014, Vol. 1, s. 43-47
    Typ publikacji: ZAA
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 5.000
    p-ISSN: 1805-5281
    e-ISSN: 1805-529X
    Liczba arkuszy: 0,5
    Adres url:



    5/6
    Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
    Tytuł: Concentration of mercury in meat and Slovak traditional meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
    ¬ródło: Contemporary Agriculture. - 2013, nr 3-4, s. 242-247
    Typ publikacji: ZAA
    Język publikacji: ENG
    p-ISSN: 0350-1205



    6/6
    Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
    Tytuł: Koncentrácia ortuti v surovinách a mäsovom výrobku = Concentration of Mercury in raw material and meat product / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
    ¬ródło: Potravinárstvo. - 2013, Vol. 7, Special issue, s. 41-44
    Typ publikacji: ZAA
    Język publikacji: SLO
    Punktacja MNiSW: 5.000
    p-ISSN: 1338-0230
    e-ISSN: 1337-0960
    Adres url:

         stosuj±c format:
    Nowe wyszukiwanie