Autorzy: Peter Massanyi, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman, Robert Stawarz, Gábor Géczi, Małgorzata Dżugan. Tytuł: History of "Risk Factors of Food Chain" conference / P. Massányi, J. Golian, N. Lukáč, R. Toman, R. Stawarz, G. Géczi, M. Dżugan ¬ródło: W: XXVth Jubilee Risk Factors of Food Chain : 10th-12th of September 2025, Siedliska, Rzeszów, Poland / editors: Monika Tomczyk, Michał Miłek Adres wydawniczy: Rzeszów : Uniwersytet Rzeszowski, 2025 Opis fizyczny: S. 8-10 p-ISBN: 978-83-8277-298-2 Typ publikacji: PRA Język publikacji: ENG Adres url:
2/7
Autorzy: Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman. Tytuł: Risk factors of food chain - the conference history / Peter Massányi , Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman ¬ródło: W: Risk factors of food chain : book of abstracts XVIII International Conference, September 20-22, 2017, Żmi±ca / editors Renata Muchacka, Bartłomiej Zy¶k Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Pedagogicznego im. Komisji Edukacji Narodowej, 2017 Opis fizyczny: S. 33 p-ISBN: 978-83-8084-082-9 Typ publikacji: PRA Język publikacji: ENG
3/7
Autorzy: Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman. Tytuł: Risk factors of food chain - the conference history / Peter Massányi, Łukasz Binkowski, Grzegorz Formicki, Agnieszka Greń, Robert Stawarz, Jozef Golian, Norbert Lukáč, Robert Toman ¬ródło: W: Risk factors of food chain : proceediings of XVIII International Scientific Conference, September 20-22 2017, Żmi±ca / editors Renata Muchacka, Zofia Goc, Agnieszka Greń, Grzegorz Formicki Adres wydawniczy: Kraków : Pedagogical University of Cracow, 2017 Opis fizyczny: S. 79-83 p-ISBN: 978-83-8084-097-3 Typ publikacji: PRR Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 15.000 Inne bazy podaj±ce opis:
Web of Science
Liczba arkuszy: 0,4 Adres url: DOI:
4/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Comparision of mercury concentration in meat products of different origin / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2014, Vol. 3, special issue 3, p. 31-33 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 7.000 p-ISSN: 1338-5178 Adres url:
5/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Mercury concentration in meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Maso International. - 2014, Vol. 1, s. 43-47 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 5.000 p-ISSN: 1805-5281 e-ISSN: 1805-529X Liczba arkuszy: 0,5 Adres url:
6/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Concentration of mercury in meat and Slovak traditional meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Contemporary Agriculture. - 2013, nr 3-4, s. 242-247 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG p-ISSN: 0350-1205
7/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Koncentrácia ortuti v surovinách a mäsovom výrobku = Concentration of Mercury in raw material and meat product / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Potravinárstvo. - 2013, Vol. 7, Special issue, s. 41-44 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: SLO Punktacja MNiSW: 5.000 p-ISSN: 1338-0230 e-ISSN: 1337-0960 Adres url: