Autorzy: Marcela Capcarová, Marcella Frigenti, Julius Arvay, Ivona Janco, Ľubo Harangozo, Anna Bandlerova, Martina Sartoni, Alessandra Guidi, Robert Stawarz, Grzegorz Formicki, María-José Argente, Peter Massányi. Tytuł: Levels of Essential and Trace Elements in Mozzarella Available on the Slovak Market with the Estimation of Consumer Exposure / Marcela Capcarova, Marcella Frigenti, Julius Arvay, Ivona Janco, Lubos Harangozo, Anna Bandlerova, Martina Sartoni, Alessandra Guidi, Robert Stawarz, Gregorz Formicki, Maria-Jose Argente & Peter Massanyi ¬ródło: Biological Trace Element Research. - 2023 Uwagi: Article in press. Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 70.000 p-ISSN: 0163-4984 e-ISSN: 1559-0720 Adres url: DOI:
2/2
Autorzy: Marcela Capcarová, Ľubo Harangozo, Tomas Toth, Loretta Schwarczova, Alica Bobkova, Robert Stawarz, Alessandra Guidi, Peter Massányi. Tytuł: Detection of selected trace elements in yogurt components / Marcela Capcarova, Lubos Harangozo, Tomas Toth, Loretta Schvarczova, Alica Bobkova, Robert Stawarz, Alessandra Guidi, Peter Massanyi ¬ródło: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2017, Vol. 52, nr 12, s. 858-863 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 20.000 Inne bazy podaj±ce opis: