Autorzy: Marcela Capcarová, Marcella Frigenti, Julius Arvay, Ivona Janco, Ľubo Harangozo, Anna Bandlerova, Martina Sartoni, Alessandra Guidi, Robert Stawarz, Grzegorz Formicki, María-José Argente, Peter Massányi. Tytuł: Levels of Essential and Trace Elements in Mozzarella Available on the Slovak Market with the Estimation of Consumer Exposure / Marcela Capcarova, Marcella Frigenti, Julius Arvay, Ivona Janco, Lubos Harangozo, Anna Bandlerova, Martina Sartoni, Alessandra Guidi, Robert Stawarz, Gregorz Formicki, Maria-Jose Argente & Peter Massanyi ¬ródło: Biological Trace Element Research. - 2024, Vol. 202, s. 2357-2366 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 70.000 p-ISSN: 0163-4984 e-ISSN: 1559-0720 Adres url: DOI: