Autorzy: Marzena Keating. Tytuł: A blessing or a curse? : culinary discourses on convenience food in Ireland during the 1960s and 1970s / Marzena Keating ¬ródło: Food, Culture & Society. - 2024, s. 1-14 Uwagi: Article in press. Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 40.000 p-ISSN: 1552-8014 e-ISSN: 1751-7443 Adres url: DOI:
2/7
Autorzy: Marzena Keating, Joanna Łapińska. Tytuł: Shit happens on the big screen : faecal motifs in contemporary film / Marzena Keating, Joanna Łapińska ¬ródło: New Review of Film and Television Studies. - 2024, Vol. 22, iss. 1, s. 226-246 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 70.000 p-ISSN: 1740-0309 e-ISSN: 1740-7923 Adres url: DOI:
3/7
Autorzy: Marzena Keating. Tytuł: A luxury or a necessity? : kitchen appliances and the promise of the transformation of Irish women's lives in the 1930s / Marzena Keating ¬ródło: W: Time and temporality across disciplines and methodologies / edited by Artur Piskorz Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe UP, 2023 Opis fizyczny: S. 373-389 p-ISBN: 978-83-8084-677-7 e-ISBN: 978-83-8084-678-4 Seria: (Prace Monograficzne / Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie ; nr 1061) Typ publikacji: ZRO Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 20.000
4/7
Autorzy: Marzena Keating. Tytuł: Beef Tea, Wine Whey or Calf's Foot Jelly? : Invalid and Convalescent Cookery in Twentieth-Century Ireland / Marzena Keating ¬ródło: Estudios Irlandeses. - 2023, iss. 18, s. 103-117 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 100.000 p-ISSN: 1699-311X Adres url: DOI:
5/7
Autorzy: Marzena Keating, Joanna Łapińska. Tytuł: From cookbooks to ASMR : significance of sound and hearing in culinary recipes / Marzena Keating, Joanna Łapińska ¬ródło: The Senses and Society. - 2023, Vol. 18, iss. 3, s. 317-328 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 70.000 p-ISSN: 1745-8927 e-ISSN: 1745-8935 DOI:
6/7
Autorzy: Marzena Keating. Tytuł: The aromas from the kitchens of our childhood remain when many other things are forgotten : food memories in introductions to Irish cookbooks / Marzena Keating ¬ródło: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio FF, Philologiae. - 2022, Vol. 40, nr 1, s. 83-95 Typ publikacji: PAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 70.000 p-ISSN: 0239-426X e-ISSN: 2449-853X Adres url: DOI:
7/7
Autorzy: Marzena Keating. Tytuł: The Past, the Present and the Future : time in Monica's Kitchen / Marzena Keating ¬ródło: Roczniki Humanistyczne. - 2022, T. 70, nr 11, s. 51-65 Typ publikacji: PAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 100.000 p-ISSN: 0035-7707 e-ISSN: 2544-5200 Adres url: DOI: