Wynik wyszukiwania

Zapytanie: LUKÁČOVÁ ANETTA
Liczba odnalezionych rekordów: 7

ZMIANA FORMATU  |  DRUKUJ  |  POBIERZ  |  NOWE ZAPYTANIE



1/7

Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
Tytuł: Comparision of mercury concentration in meat products of different origin / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2014, Vol. 3, special issue 3, p. 31-33
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 7.000
p-ISSN: 1338-5178
Adres url:



2/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Peter Massányi, Grzegorz Formicki.
Tytuł: Lead concentration in meat and meat products of different origin / Anetta Lukáčová [et al., w tym Peter Massányi, Grzegorz Formicki]
¬ródło: Potravinárstvo. - 2014, Vol. 8, nr 1, s. 43-47
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
p-ISSN: 1338-0230
e-ISSN: 1337-0960
Adres url:
DOI:



3/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
Tytuł: Mercury concentration in meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
¬ródło: Maso International. - 2014, Vol. 1, s. 43-47
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
p-ISSN: 1805-5281
e-ISSN: 1805-529X
Liczba arkuszy: 0,5
Adres url:



4/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
Tytuł: Concentration of mercury in meat and Slovak traditional meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
¬ródło: Contemporary Agriculture. - 2013, nr 3-4, s. 242-247
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG
p-ISSN: 0350-1205



5/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian.
Tytuł: Koncentrácia ortuti v surovinách a mäsovom výrobku = Concentration of Mercury in raw material and meat product / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian
¬ródło: Potravinárstvo. - 2013, Vol. 7, Special issue, s. 41-44
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: SLO
Punktacja MNiSW: 5.000
p-ISSN: 1338-0230
e-ISSN: 1337-0960
Adres url:



6/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Agnieszka Greń.
Tytuł: Concentration of selected elements in raw and ultra heat treated cow milk / Anetta Lukáčová [et al., w tym Agnieszka Greń]
¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2012, Vol. 2, nr 2, s. 795-802
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG
Adres url:



7/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Agnieszka Greń.
Tytuł: Xenobiotics and biogenic elements in raw cow's milk / Aneta Lukáčová [et al., w tym Agnieszka Greń]
¬ródło: Potravinárstvo. - 2012, Vol. 6, no 4, s. 62-65
Typ publikacji: ZAA
Język publikacji: ENG

     stosuj±c format:
Nowe wyszukiwanie