Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Comparision of mercury concentration in meat products of different origin / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2014, Vol. 3, special issue 3, p. 31-33 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 7.000 p-ISSN: 1338-5178 Adres url:
2/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Peter Massányi, Grzegorz Formicki. Tytuł: Lead concentration in meat and meat products of different origin / Anetta Lukáčová [et al., w tym Peter Massányi, Grzegorz Formicki] ¬ródło: Potravinárstvo. - 2014, Vol. 8, nr 1, s. 43-47 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 5.000 p-ISSN: 1338-0230 e-ISSN: 1337-0960 Adres url: DOI:
3/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Mercury concentration in meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Maso International. - 2014, Vol. 1, s. 43-47 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 5.000 p-ISSN: 1805-5281 e-ISSN: 1805-529X Liczba arkuszy: 0,5 Adres url:
4/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Concentration of mercury in meat and Slovak traditional meat products / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Contemporary Agriculture. - 2013, nr 3-4, s. 242-247 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG p-ISSN: 0350-1205
5/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian. Tytuł: Koncentrácia ortuti v surovinách a mäsovom výrobku = Concentration of Mercury in raw material and meat product / Anetta Lukáčová, Łukasz Binkowski, Jozef Golian ¬ródło: Potravinárstvo. - 2013, Vol. 7, Special issue, s. 41-44 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: SLO Punktacja MNiSW: 5.000 p-ISSN: 1338-0230 e-ISSN: 1337-0960 Adres url:
6/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Agnieszka Greń. Tytuł: Concentration of selected elements in raw and ultra heat treated cow milk / Anetta Lukáčová [et al., w tym Agnieszka Greń] ¬ródło: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - 2012, Vol. 2, nr 2, s. 795-802 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Adres url:
7/7
Autorzy: Anetta Lukáčová, Agnieszka Greń. Tytuł: Xenobiotics and biogenic elements in raw cow's milk / Aneta Lukáčová [et al., w tym Agnieszka Greń] ¬ródło: Potravinárstvo. - 2012, Vol. 6, no 4, s. 62-65 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG