Autorzy: Marcela Capcarová, Ľubo Harangozo, Julius Arvay, Tomas Toth, Lucia Gabriny, Łukasz Binkowski, Lucia Palsova, Magdalena Skalicka, Maria de la Luz Garcia Pardo, Robert Stawarz, Peter Massanyi. Tytuł: Essential and xenobiotic elements in cottage cheese from the Slovak market with a consumer risk assessment / Marcela Capcarova, Lubos Harangozo, Julius Arvay, Tomas Toth, Lucia Gabriny, Lukasz J. Binkowski, Lucia Palsova, Magdalena Skalicka, Maria de la Luz Garcia Pardo, Robert Stawarz & Peter Massanyi ¬ródło: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2020, Vol. 55, nr 7, s. 677-686 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 40.000 p-ISSN: 0360-1234 e-ISSN: 1532-4109 Adres url: DOI:
2/2
Autorzy: Marcela Capcarová, Ľubo Harangozo, Tomas Toth, Loretta Schwarczova, Alica Bobkova, Robert Stawarz, Alessandra Guidi, Peter Massányi. Tytuł: Detection of selected trace elements in yogurt components / Marcela Capcarova, Lubos Harangozo, Tomas Toth, Loretta Schvarczova, Alica Bobkova, Robert Stawarz, Alessandra Guidi, Peter Massanyi ¬ródło: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2017, Vol. 52, nr 12, s. 858-863 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 20.000 Inne bazy podaj±ce opis: