Nr opisu: 0000043106 Autorzy: Viachaslau Filimonau, Jorge Matute, Małgorzata Durydiwka, Robert Faracik, Mirosław Mika, Alina Zajadacz. Tytuł: The determinants of more responsible restaurant food choice in Poland / Viachaslau Filimonau, Jorge Matute, Małgorzata Durydiwka, Robert Faracik, Mirosław Mika, Alina Zajadacz Źródło: Journal of Sustainable Tourism. - 2018, Vol. 26, iss. 8, s. 1398-1416 Typ publikacji: ZAA Język publikacji: ENG Punktacja MNiSW: 40.000 Inne bazy podające opis:
Scopus
p-ISSN: 0966-9582 Adres url: DOI:
2/2
Nr opisu: 0000035456 Autorzy: Małgorzata Durydiwka, Katarzyna Duda-Gromada. Tytuł: Przestrzeń w turystyce : znaczenie i wykorzystanie / redakcja naukowa Małgorzata Durydiwka, Katarzyna Duda-Gromada Adres wydawniczy: Warszawa : Wydział Geografii i Studiów Regionalnych UW, 2015 Opis fizyczny: 524 s. p-ISBN: 978-83-63245-89-4 Uwagi: Publikacja źródłowa nieafiliowana do Uniwersytetu Pedagogicznego. Typ publikacji: PRK Język publikacji: POL Liczba arkuszy: 26